Huuskes

Tailor&Stitch heeft voor foodleverancier Huuskes een volledige special collectie op een duurzame manier ontwikkeld die volledig aansluit bij de huisstijl en het nieuwe distributiecentrum. In 2018 hebben we met deze collectie de Corporate Fashion award gewonnen, volgens de jury stak de collectie er met kop en schouders boven uit door het totaal beeld. Alles zat er op en aan, een zeer uitgebreide collectie voor zowel mannen als voor vrouwen.

 

De items die zijn ontwikkeld worden gedragen door alle logistieke medewerkers. De collectie bestaat uit een pet, softshell jas, polo, zipsweater en een pilotjacket. Omdat de chauffeurs van Huuskes verse producten direct op locatie afleveren, is het van belang dat medewerkers en dus ook de bedrijfskleding enorm representatief is.

 

Daarnaast is het erg van belang dat deze comfortabel draagt om zowel gebruikt te worden bij het laden en lossen, lange ritten en in het distributiecentrum. Vaak is het dragen van een veiligheidsvestjes voor verhoogde zichtbaarheid in distributiecentra noodzakelijk. Echter is dit met de nieuwe collectie workwear niet meer nodig, doordat gebruik is gemaakt van reflectie pipings in elk item van de special collectie. Door deze piping wordt de zichtbaarheid van de medewerkers in de distributie centra verhoogd zodat zij tijdens het laden en lossen van producten veilig hun werk kunnen doen.