Wagenborg Passagiersdiensten
Tailor & Stitch werkt sinds 2014 samen met Wagenborg Passagiersdiensten om hun special collectie te produceren. Tailor & Stitch heeft de collectie van Wagenborg in Mei 2021 volledig gerestyled naar een duurzame special collectie. Wagenborg verzorgd het vervoer van en naar Ameland en Schiermonnikoog. Wagenborg is een onderdeel van het familiebedrijf Royal Wagenborg. Jaarlijks vervoeren zij met hun veerboten en sneldiensten ruim 1,5 miljoen passagiers en zo’n 200.000 auto’s en vrachtauto’s. Bij Wagenborg Passagiersdiensten werken ongeveer 130 toegewijde mensen.

Benieuwd naar het hele proces?

Bekijk de volledige video..>

Duurzame werkkleding

De duurzame kwaliteiten bestaan uit een gerecyclede polyester gemaakt van PET flessen (rPET) en een biologische katoen. Beide duurzame kwaliteiten beschikken over een GRS en/of een GOTS certificaat.

De collectie heeft een opvallende asymmetrische belijning met hivis accenten en reflecterende stripings voor extra zichtbaarheid. D.m.v. subtiele rode details in combinatie met de navy basiskleur brengen we de huisstijl van Wagenborg terug in de collectie.

Ook met de functionaliteit en comfort van de kleding is rekening gehouden. Zo zijn beiden workers in het kruis en knieholtes voorzien van een 4-way stretchstof voor extra bewegingsvrijheid, zijn alle naden van de winter softshell getaped zodat de jas waterdicht is en hebben we ervoor gezorgd dat de werknemers die een portofoon op de borst willen dragen er een op maat gemaakte borstzak beschikbaar is om op de jas te bevestigen.

Tailor & Stitch produceert duurzame kleding, met het oog op de mens en de planeet. Door ons aan te sluiten bij diverse organisaties zoals Fairwear en Modint zijn wij op de hoogte van wat er speelt in de wereld en in onze eigen fabrieken.

Wil jij een vrijblijvend design aanvragen?

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


Referenties van Tailor & Stitch