Het verhaal

van Wagenborg

Hoe het is begonnen

Wij mogen al 10 jaar de kleding leveren aan Wagenborg Passagiersdiensten en daar zijn wij trots op! In 2016 zijn we zelfs genomineerd voor de Corporate Fashion Awards. Dit doen wij in samenwerking met onze partner Zijlstra Beroepskleding.

in 2021 was de kleding toe aan een restyling. Hierbij hebben wij de overstap gemaakt naar rPet kleding i.c.m. Organic cotton. Uiteraard is hierbij niets ingeleverd op draagcomfort! Dit is o.a. gedaan door het gebruik van stretch materialen.

Niet zeggen maar doen!

Wagenborg Passagiersdiensten heeft veel verschillende, uiteenlopende afdelingen met elk van de afdelingen eigen wensen op het gebied van comfort en veiligheid. Voor de verschillende functies hebben wij verschillende kleding samengesteld.

Voor het ontwerp was het van belang dat de huisstijlkleuren terug kwamen en dat het goed zichtbaar was. Hiervoor zijn kleuren zoals Hivis (High Visibility) geel en reflectielogo’s gebruikt.

Meer weten over comfortabele en veilige werkkleding die past bij de huisstijl van uw bedrijf?

Wagenborg is onderdeel van het familiebedrijf Royal Wagenborg, waarvan het hoofdkantoor in Delfzijl is gevestigd. Jaarlijks vervoeren zij zo’n 1.5 miljoen passagiers en 200.000 auto’s en vrachtauto’s.

Wagenborg Passagiersdiensten is een ambitieus bedrijf die een ambitieus kledingpakket verdient!

Wilt u graag meer weten over Wagenborg Passagiersdiensten? Kijk dan hier!

 

Meer weten over duurzame bedrijfskleding?