Workwear voor

grond-, weg-, en waterbouw

Praktisch en functioneel

In vele sectoren is het belangrijk dat bedrijfskleding, ook wel workwear genoemd, praktisch en functioneel is. Een belangrijk punt wat daarbij niet vergeten mag worden is dat alles er ook representatief er uit ziet. Dat is in de grond-, weg-, en waterbouw sector niet anders. Het is een beroepsgroep waar veelal fysiek zwaar werk verricht wordt. Goed passende bedrijfskleding is hierbij dan ook erg belangrijk. Tailor & Stitch heeft veel ervaring opgedaan in het leveren van bedrijfskleding bij bedrijven die actief zijn in deze sector. Onder andere zijn de volgende bedrijven u voorgegaan:

Van de Beeten
De Waard
Sinkegroep
Sturm en Dekker
Spaansen
De Romein

Comfortabele, praktische en stijlvolle bedrijfskleding

In de grond-, weg-, en waterbouw sector wordt het uiterste gevraagd van het personeel en machine. De omstandigheden kunnen zwaar zijn door fysiek zwaar werk of door invloed van verschillende weersomstandigheden. Daardoor is het werk niet voor iedereen geschikt. Alleen degene die zich kunnen aanpassen aan de situatie blinken uit in deze werkzaamheden.

Datzelfde geldt ook voor de kleding die men draagt tijdens werkzaamheden in de grond-, weg-, en waterbouw. Juist omdat de omstandigheden zwaar kunnen zijn, is goed passende werkkleding van belang. De workwear moet een aanvulling zijn voor degene die het draagt, het moet de werkzaamheden makkelijker maken. Daarnaast moet de kleding ook passen binnen de huisstijl van de werkgever. Een lastige combinatie van eisen, een mooie uitdaging voor Tailor & Stitch.

Tailor & Stitch: de oplossing voor bedrijfskleding voor de weg-, en waterbouw sector

Tailor & Stitch heeft vele jaren ervaring opgedaan op het gebied van op maat gemaakte bedrijfskleding. Onze bedrijfskleding wordt in vele verschillende bedrijfssectoren gedragen, waardoor wij ruime ervaring hebben met de verschillende eisen die gesteld worden.

De combinatie van comfortabel draaggemak, praktisch vormgegeven kleding en uiteraard geheel passend binnen de geldende huisstijl van de werkgever. Ook binnen de grond-, weg-, en waterbouw sector heeft Tailor & Stitch inmiddels zijn sporen verdiend. Grote namen als Volker Wessels Telecom en Volker Wessels – Bouw ervaren al de kwaliteit en service van Tailor & Stitch.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bent u benieuwd geworden wat Tailor & Stitch voor u kan betekenen op het gebied van bedrijfskleding in de grond-, weg-, en waterbouw sector? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor passende workwear voor uw bedrijf.

Neem contact met ons op

TAILOR & STITCH:

  • Ontwerpt, ontwikkeld en produceert coperate workwear
  • Hoge kwaliteit bedrijfskleding
  • Duurzaam ontwikkelde kleding
  • Bedrijfskleding volgens de nieuwste veiligheidseisen