Workwear voor

Transport en Logistieke sector

Op maat gemaakte workwear

Je kan er niet omheen: op maat gemaakte corporate workwear in de transport & logistieke sector. Oftewel, bedrijfskleding geheel in eigen huisstijl. Tailor & Stitch is marktleider in Nederland met het ontwerpem, ontwikkelen en produceren van corporate workwear in de transport en logistiek sector. Hieronder staan enkele namen die u zijn voorgegaan:

ST van den Brink
AB Texel
VSDV
Nijhof Wassink
Vonk transport
Kooiker Logistiek
Sluyter Logistics
Koeltrans
Huuskes (2018 corporate fashion award gewonnen)
TVM NK veiligste chauffeur
Westerman

Met comfort en stijl in de logistiek

Tailor & Stitch snapt als geen ander dat comfort belangrijk is bij nieuwe werkkleding. Het is daarnaast ook belangrijk dat de kleding het toelaat om de gevraagde werkzaamheden veilig uit te voeren. Vorm en functie komen daarbij perfect samen, wat resulteert in de bedrijfskleding van Tailor & Stitch.

Onze werkkleding is bestand tegen alle mogelijke weersinvloeden. Dit is erg belangrijk voor deze branche, waarbij de dragers veelal in variërende weersomstandigheden werkzaam zijn. De kleding is bijvoorbeeld gemaakt van water-, winddichte en ademende materialen. Dit zorgt ervoor dat de dragers altijd zijn voorzien van de juiste bescherming.

De logistieke ervaring van Tailor & Stitch

Tailor & Stitch heeft al jarenlange ervaring opgebouwd met bedrijfskleding in de transport & logistieke sector. Inmiddels mochten wij vele bedrijven in deze branche voorzien van nieuwe bedrijfskleding. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

TAILOR & STITCH:

  • Ontwerpt, ontwikkeld en produceert coperate workwear
  • Hoge kwaliteit bedrijfskleding
  • Duurzaam ontwikkelde kleding
  • Bedrijfskleding volgens de nieuwste veiligheidseisen