THIRTYFOUR

Ontdek onze eigen collectie

Ons eigen merk genaamd Thirtyfour, staat voor 34 graden Celsius, wat de uitgebalanceerde buitentemperatuur is voor een menselijk lichaam. Bij deze temperatuur straalt het net zoveel warmte af als het terug ontvangt. Onze private label items kunnen besteld worden door middel van een configurator. Thirtyfour is opgezet om een goed voorbeeld aan al onze stakeholders te geven. Het betreft namelijk een duurzaam corporate workwear label. De duurzame items kunnen makkelijk, online ontworpen worden. Veel modellen die gekozen kunnen worden, zijn gemaakt van duurzame stoffen. De Softshell jassen zijn namelijk gemaakt van 100% gerecyclede polyester, deze stof is vervaardigd vanuit PET flessen en tevens voorzien van een GRS certificaat. Voor de pilotjack’s en parka’s wordt gebruik gemaakt van water-, winddichte en ademende PU-liners. In de waterdichte modellen wordt gewerkt met een liner welke afgetapte wordt op de stiknaden. Hierdoor garandeert het 100% waterdichtheid en houdt het kledingstuk toch nog de flexibiliteit van een comfortabel model. Neem een kijkje op de Thirtyfour website voor meer informatie.

De configurator is speciaal voor Thirtyfour ontwikkeld. Dit systeem maakt het makkelijker om de Thirtyfour kleding samen te stellen. Je kunt kiezen uit verschillende modellen om vervolgens een basiskleur, accentkleur, stripings en zipperpullers uit te kiezen. De stofkleuren en fournituren worden een aantal keer per jaar ge-update. Klanten hoeven zich geen zorgen meer te maken over overstock, we werken namelijk met voorraad- stoffen en fournituren. Dit maakt produceren al vanaf 5 stuks mogelijk. Dit betekent dat klanten nooit meer te veel items hoeven te bestellen waardoor wij niet te veel hoeven te produceren wat resulteert in minimale impact op het milieu. Daarbij bieden we onze dealers de mogelijkheid om alle klanten, klein en groot, te kunnen bedienen op een duurzame manier. Klanten kunnen kiezen uit verschillende basiskleuren, accentkleuren, stripings en zipperpullers.

Naast de configurator is er een intern systeem ontwikkelt waarin alle betrokken partijen kunnen werken. Alle projecten worden hierin verwerkt. Zo kunnen alle collega’s in India en Nederland altijd zien wat de status is van een project en waar nodig updaten. Ook onze geselecteerde leveranciers en dealers hebben toegang tot dit systeem. Het zorgt voor een transparante manier van samenwerken waarbij iedere partij op de hoogte is van de laatste status en overige gewenste informatie. Door deze manier van werken kan onze private label kleding al vanaf 8 weken geleverd worden.