Ontdek ons eigen merk:

Thirtyfour

Thirtyfour is het eigen kledingmerk van Tailor&Stitch. Dit brandlabel is in het leven geroepen om kleine oplages te kunnen leveren en om te laten zien wat wij allemaal in huis hebben. Benieuwd waar Thirtyfour voor staat en wat het merk te bieden heeft? Lees verder en ontdek de mogelijkheden bij ons kledingmerk .

Thirtyfour: 34 graden Celsius

Een eigen merk: Thirtyfour . Waar waar staat dit voor? De naam staat voor 34 graden Celsius, wat de uitgebalanceerde buitentemperatuur is voor een menselijk lichaam. Bij deze temperatuur straalt het net zoveel warmte af als het terug ontvangt.

Het merk Thirtyfour staat ook voor duurzame werkkleding volledig in desgewenste huisstijl. Veel kledingstukken die gekozen kunnen worden, zijn gemaakt van duurzame stoffen. De Softshell jassen zijn namelijk gemaakt van 100% gerecyclede polyester. Deze stof is vervaardigd vanuit PET flessen en tevens voorzien van een GRS certificaat. Voor de pilotjack’s en parka’s wordt gebruik gemaakt van water-, winddichte en ademende PU-liners. In de waterdichte modellen wordt gewerkt met een liner welke afgetapte wordt op de stiknaden. Hierdoor garandeert het 100% waterdichtheid en houdt het kledingstuk toch nog de flexibiliteit van een comfortabel model.

Neem een kijkje op de Thirtyfour website voor meer informatie.

Voor wie is Thirtyfour?

Voor wie is het werk Thirtyfour? En waarom wordt deze naast Tailor&Stitch gepositioneerd? Het antwoord is makkelijker dan je wellicht denkt: het merk is bij uitstek geschikt voor orders met een kleine tot middelgrote oplage. Hier kan je orders plaatsen van grofweg 10 tot 100 stuks. Ideaal voor midden- kleinbedrijven die willen rondlopen in moderne en stijlvolle bedrijfskleding.

Ontwerp makkelijk en online via onze configurator

De items van Thirtyfour kunnen eenvoudig ontworpen worden door middel van een online configurator. De configurator is speciaal voor ons ontwikkeld. Dit systeem maakt het makkelijker om de Thirtyfour kleding zelf samen te stellen.

Je kunt kiezen uit verschillende kledingsoorten om vervolgens een basiskleur, accentkleur, stripings en zipperpullers uit te kiezen. De stofkleuren en fournituren worden een aantal keer per jaar ge-update zodat wij altijd volgens de laatste trend kunnen produceren. Klanten hoeven zich geen zorgen meer te maken over overstock, wij werken namelijk met voorraad- stoffen en fournituren. Dit maakt produceren al vanaf 10 stuks mogelijk. Dit betekent dat klanten nooit meer te veel items hoeven te bestellen. Hierdoor hoeven wij niet te veel te produceren wat resulteert in minimale impact op het milieu.

Naast de configurator is er een intern systeem ontwikkelt waarin alle betrokken partijen kunnen werken. Alle projecten worden hierin verwerkt. Zo kunnen alle collega’s in India en Nederland altijd zien wat de status is van een project en waar nodig updaten. Ook onze geselecteerde leveranciers en dealers hebben toegang tot dit systeem. Het zorgt voor een transparante manier van samenwerken waarbij iedere partij op de hoogte is van de laatste status en overige gewenste informatie. Door deze manier van werken kan onze private label kleding al vanaf 8 weken geleverd worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze medewerkers helpen je graag verder.

Bestel Thirtyfour kleding via onze dealers

Thirtyfour heeft een selectief distributiebeleid met dealers in Nederland en België. Dit zijn veelal groothandels in bedrijfskleding en wasserijen. Deze dealers bieden de mogelijkheid om een volledig kledingpakket aan te nemen, door te passen en per mederwerker af te leveren.

Samen met onze dealers wordt het ontwerpproces doorgenomen, zodat je zeker weet dat het eindresultaat perfect wordt.