THIRTYFOUR

Ontdek onze eigen collectie

Het merk Thirtyfour staat voor 34 graden Celsius, wat de uitgebalanceerde buitentemperatuur is voor een menselijk lichaam. Bij deze temperatuur straalt het net zoveel warmte af als het terug ontvangt. Tailor & Stitch is producent van technisch bedrijfskleding en maakt gebruik van water-, winddichte en ademende PU-liners.  In de waterdichte modellen wordt gewerkt met een Tx-4PU liner welke afgetapte wordt op de stiknaden. Hierdoor garandeert het een 100% waterdichtheid en houdt het kledingstuk toch nog de flexibiliteit van een comfortabel model.

De Softshell jassen zijn gemaakt van 100% gerecyclede polyester. Deze stof is vervaardigd vanuit PET flessen. Hierdoor zorgen we samen dat de impact van een jas op het milieu wordt geminimaliseerd. De stof is tevens voorzien van een GRS certificaat.

De pilotjack’s en parka’s zijn verkrijgbaar in 4 verschillende belijningen waarbij de kleurstelling zelf samengesteld kan worden. De buitenlaag van deze kleding is een slijtvaste Invista Cordura, waarvan Thirtyfour verschillende kleuren op voorraad heeft liggen. Hierdoor is het mogelijk om al vanaf 5 stuks van een model in eigen kleurencombinatie te maken. Tevens kan optioneel gekozen worden uit 3 verschillende soorten reflectiematerialen voor zowel op de body, broekspijpen als op de mouwen.
Indien wenselijk, kan de kleding al binnen 8 weken geleverd worden.


Kleding configurator

Het is nu zelfs nog makkelijker om de Thirtyfour kleding samen te stellen met de speciaal voor Thirtyfour ontwikkelde kleding configurator. Je kunt kiezen uit verschillende modellen om vervolgens een basiskleur, accentkleur, stripings en zipperpullers uit te kiezen.