Workwear voor

vervoersdiensten

Praktisch en functioneel

Bij de sector vervoersdiensten wordt veel van de werkkleding gevraagd. In verschillende weersomstandigheden moet de kleding optimaal bescherming en comfort bieden. Daarnaast is het kleding dat veel in het zicht is van het publiek; het moet er dus representatief uitzien. Een uitdaging die Tailor  & Stitch niet uit de weg is gegaan. De volgende bedrijven zijn u voorgegaan:

Qbuzz
Wagenborg
(U)-OV

Comfortabel en stijlvol

Tailor & Stitch snapt als geen ander dat comfort belangrijk is bij nieuwe corporate workwear. Het is daarnaast ook belangrijk dat de kleding het toelaat om de gevraagde werkzaamheden veilig uit te voeren. Vorm en functie komen daarbij perfect samen, wat resulteert in de corporate workwear van Tailor & Stitch.

Wij hebben vele jaren ervaring opgedaan op het gebied van op maat gemaakte bedrijfskleding. Onze bedrijfskleding wordt in vele verschillende bedrijfssectoren gedragen, waardoor wij ruime ervaring hebben met de verschillende eisen die gesteld worden.

De combinatie van comfortabel draaggemak, praktisch vormgegeven kleding en uiteraard geheel passend binnen de geldende huisstijl van de werkgever. Ook binnen de vervoersdiensten sector heeft Tailor & Stitch inmiddels zijn sporen verdiend.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Bent u benieuwd geworden wat Tailor & Stitch voor u kan betekenen op het gebied van bedrijfskleding voor vervoersdiensten? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor passende workwear voor uw bedrijf.

Neem contact met ons op

TAILOR & STITCH:

  • Ontwerpt, ontwikkeld en produceert coperate workwear
  • Hoge kwaliteit bedrijfskleding
  • Duurzaam ontwikkelde kleding
  • Bedrijfskleding volgens de nieuwste veiligheidseisen