Workwear voor

bouw en installatie

Praktisch en functioneel

In de Bouw en Installatie sector wordt veel van de werkkleding gevraagd. In verschillende weersomstandigheden moet de kleding optimaal bescherming en comfort bieden. Daarnaast moet het praktische aspect niet uit het oog verloren worden. Een leuke uitdaging voor Tailor & Stitch om hier de perfecte corporate wear voor deze markt te ontwikkelen.

Comfortabel en stijlvol

Tailor & Stitch snapt als geen ander dat comfort belangrijk is bij nieuwe corporate workwear. Het is daarnaast ook belangrijk dat de kleding het toelaat om de gevraagde werkzaamheden veilig uit te voeren. Vorm en functie komen daarbij perfect samen, wat resulteert in de corporate workwear van Tailor & Stitch.

Onze corporate workwear is bestand tegen alle mogelijke weersinvloeden. Dit is erg belangrijk voor deze branche, waarbij de dragers veelal in variërende weersomstandigheden werkzaam zijn. De kleding is bijvoorbeeld gemaakt van water-, winddichte en ademende materialen. Dit zorgt ervoor dat de dragers altijd voorzien zijn van de juiste bescherming.

DE ERVARING VAN TAILOR & STITCH

Zoals gezegd heeft Tailor & Stitch een jarenlange ervaring opgebouwd met corporate workwear in de bouw en installatie sector. Inmiddels mochten wij vele bedrijven in deze branche voorzien van nieuwe bedrijfskleding.

Meer weten?

TAILOR & STITCH:

  • Ontwerpt, ontwikkeld en produceert coperate workwear
  • Hoge kwaliteit bedrijfskleding
  • Duurzaam ontwikkelde kleding
  • Bedrijfskleding volgens de nieuwste veiligheidseisen

Duurzame materialen

Organic coton & recylcled poyester

recylcled softshell

Cordura