Unieke

merchandise

Zelfde kleuren en logo’s

Fan zijn van een merk. Voor velen is dat erg herkenbaar: of het nu een voetbalclub is of een raceteam, liefhebbers dragen graag dezelfde kleuren en logo’s. Tailor & Stitch heeft ruime ervaring op het gebied van merchandise. Voor grote raceteams die internationaal actief zijn tot local heroes. Bekijk onze ervaring op het gebied van merchandise. Zijn er ook fans van uw merk?

Merchandise van uw merk

Naast comfortabele en praktische workwear, ontwikkeld Tailor & Stitch ook merchandise. Deze kleding wordt misschien anders gebruikt dan de workwear die het personeel draagt. Dit betekent echter niet dat er ingeleverd hoeft  te worden op kwaliteit. Ook voor merchandise gebruikt Tailor & Stitch de mooiste en beste materialen.

Merchandise is een breed omvattende term. Daarom is hier veel in mogelijk, ook bij Tailor & Stitch. Wij hebben inmiddels vele bedrijven mogen voorzien van mooie en passende kleding en accessoires. Denk dan aan artikelen zoals petten, sokken, jassen, t-shirts en polo’s en nog veel meer. Zo leveren wij aan grote internationale raceteams, maar ook aan de lokale ondernemer bij ons om de hoek. Groot of klein, elk merk of bedrijf heeft recht op fans!

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Bent u benieuwd geworden wat Tailor & Stitch voor u kan betekenen op het gebied van merchandise? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor passende merchandise voor uw bedrijf.

Neem contact met ons op

TAILOR & STITCH:

  • Ontwerpt, ontwikkeld en produceert coperate workwear
  • Hoge kwaliteit bedrijfskleding
  • Duurzaam ontwikkelde kleding
  • Bedrijfskleding volgens de nieuwste veiligheidseisen