Kleding voor de

zorgsector

In de zorg wordt veel gevraagd van personeel, maar ook van de kleding die gedragen wordt. Het is daarom belangrijk dat de juiste kleding gedragen wordt tijdens de werkzaamheden. Comfortabele en duurzame kleding is daarbij steeds meer de norm. Tailor & Stitch snapt de wensen vanuit de zorgsector en levert daarom aan verschillende bedrijven geschikte werkkleding. Zo mogen wij de volgende bedrijven al voorzien van kleding:

Suver Thús
Omring
ZorgAccent

Comfortabel en praktisch

Tailor & Stitch snapt als geen ander dat comfort belangrijk is bij nieuwe kleding voor bedrijven die actief zijn in de zorg. Het is daarnaast ook belangrijk dat de kleding het toelaat om de gevraagde werkzaamheden goed uit te voeren. Vorm en functie komen daarbij perfect samen, wat resulteert in de corporate workwear van Tailor & Stitch.

Wij hebben vele jaren ervaring opgedaan op het gebied van op maat gemaakte kleding in de zorgsector. Onze bedrijfskleding wordt in vele verschillende bedrijfssectoren gedragen, waardoor wij ruime ervaring hebben met de verschillende eisen die gesteld worden. De combinatie van comfortabel draaggemak, praktisch vormgegeven kleding en uiteraard geheel passend binnen de geldende huisstijl van de werkgever. Ook binnen de zorgsector heeft Tailor & Stitch inmiddels zijn sporen verdiend.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Bent u benieuwd geworden wat Tailor & Stitch voor u kan betekenen op het gebied van bedrijfskleding voor de zorgsector? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor passende werkkleding voor uw bedrijf.

Neem contact met ons op

TAILOR & STITCH:

  • Ontwerpt, ontwikkeld en produceert coperate workwear
  • Hoge kwaliteit bedrijfskleding
  • Duurzaam ontwikkelde kleding
  • Bedrijfskleding volgens de nieuwste veiligheidseisen