Het verhaal

van AB Transport

Hoe het is begonnen

AB Transport is een succesvolle, sterk groeiende organisatie waarbij de medewerkers het hart van het bedrijf zijn en waarbij het milieu en duurzaamheid echt worden beleefd. De groene stip in het logo symboliseert dit!

Al bijna 10 jaar maakt Tailor & Stitch de bedrijfskleding voor AB Transport en na zo’n periode was de kleding toe aan een update. Een modernisering dat recht doet aan alle medewerkers en de duurzaamheidsinspanningen van AB Transport.

En daarmee zijn wij aan de slag gegaan!

Niet zeggen maar doen!

De briefing was duidelijk, de groene stip stond centraal. Ons voorstel was onze beproefde duurzame rPET kwaliteit (100% gerecycled) en een unieke toepassing van reflectie accenten in de vorm van de “AB-stip”.

Samen met onze partner Zijlstra Beroepskleding hebben wij een compleet pakket bedrijfskleding voor alle medewerkers, werkzaamheden en omstandigheden ontwikkeld dat precies aansluit bij de wensen, eisen en doelstellingen van AB Transport Group. Hierbij is speciaal nog gedacht aan een vrouwelijke collectie en waren zelfs maten tot 6XL mogelijk!

Draagtest

De uitgebreide draagtest gaf een solide terugkoppeling en bevestigde dat de nieuwe lijn bedrijfskleding, zowel qua functionaliteit als uitstraling, uitstekend past bij AB Transport en dat de duurzame stoffen een zeer hoog draagcomfort realiseren.

Meer weten over draagtesten?

Een unieke uitstraling voor een uniek bedrijf!

Wilt u meer weten over AB Transport Group? Kijk hier op hun website!

Meer weten over duurzame bedrijfskleding?