Portena
Als 1 van de grotere transport- en warehousespecialisten van Nederland wilde Portena dat hun personeel dit met hun kleding ook uitstralen. Wij hebben daarom een uitgebreide collectie ontwikkeld die aansluit op de huisstijl van het bedrijf. Omdat de dragers actief werk verrichten, moet de kleding erg comfortabel zijn. Ook aan de zichtbaarheid is gedacht, door op elk item reflectie stripings aan te brengen zijn de medewerkers van Portena altijd goed zichtbaar. De nieuwe bedrijfskleding is goed ontvangen bij de werknemers.

Klantenreview
Ziet er netjes uit en voor veel medewerkers is het ook dat ze nu bij ‘’Portena” horen. Saamhorigheid!! Heel belangrijk! Onderweg “herkennen” de chauffeurs elkaar mede door de bedrijfskleding. Ook in het warehouse is uniformiteit belangrijk, de externe chauffeur die komt laden/lossen weten wie ze moeten aanspreken!
Al met al een juiste beslissing!
Klaske Portena

AB Transport
AB Texel Group is een overkoepelende organisatie (van AB Texel, AB Butter en AB Texel Fresh Transport) en is in januari 2016 opgericht. Voor deze overkoepelende organisatie is een nieuw logo ontwikkeld met de kenmerkende kleur blauw. De groene stip vormt de verbinding tussen de drie bedrijven. Bij een nieuwe huisstijl hoort ook nieuwe bedrijfskleding. Tailor & Stitch heeft een brede collectie ontwikkeld geheel passend bij de huisstijlkleuren en bij alle facetten binnen deze organisatie.
Guse
Tailor & Stitch heeft een mooie kledinglijn ontwikkeld voor het Duitse transport bedrijf Guse Transport & Logistik. Het heldere blauw uit hun logo als basiskleur gecombineerd met stijlvol donkergrijs en reflecterende zilveren stripings, zo zijn de chauffeurs van Guse overal te herkennen.
Tielbeke
Tailor & Stitch heeft voor transport, distributie en warehousing-bedrijf Tielbeke een volledige special collectie ontwikkeld die aansluit bij de huisstijl. Het is van groot belang dat de kleding comfortabel draagt om zowel gebruikt te worden bij het laden en lossen, lange ritten en in het distributiecentrum. Het t-shirt is tevens gemaakt van 100% gerecycled PET polyester. Met deze methode worden PET flessen gerecycled tot polyester. Deze PET flessen worden normaliter naar een stortplaats gebracht waar ze schade aanrichten aan de natuur. Tijdens de productie van gerecycled PET Polyester is er minder lucht, water en bodemverontreiniging dan tijdens de productie van niet- gerecycled polyester.