Transport en Logistieke sector

Je kan er niet omheen: op maat gemaakte corporate workwear in de transport & logistieke sector. Oftewel, bedrijfskleding geheel in eigen huisstijl. Tailor & Stitch heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen van corporate workwear in de transport en logistiek sector. Benieuwd waar onze ervaring op gebaseerd is? Lees dan verder en ontdek onze opgedane ervaring.

Met comfort en stijl werken in de logistiek

Tailor & Stitch snapt als geen ander dat comfort belangrijk is bij nieuwe corporate workwear. Het is daarnaast ook belangrijk dat de kleding het toelaat om de gevraagde werkzaamheden veilig uit te voeren. Vorm en functie komen daarbij perfect samen, wat resulteert in de corporate workwear van Tailor & Stitch. 

Onze corporate workwear is bestand tegen alle mogelijke weersinvloeden. Dit is erg belangrijk voor deze branche, waarbij de dragers veelal in variërende weersomstandigheden werkzaam zijn. De kleding is bijvoorbeeld gemaakt van water-, winddichte en ademende materialen. Dit zorgt ervoor dat de dragers altijd voorzien zijn van de juiste bescherming.

De logistieke ervaring van Tailor & Stitch

Zoals gezegd heeft Tailor & Stitch een jarenlange ervaring opgebouwd met corporate workwear in de transport & logistieke sector. Inmiddels mochten wij vele bedrijven in deze branche voorzien van nieuwe bedrijfskleding. Bekijk onze portfolio voor de transport & logistieke sector en ontdek doormiddel van een kleine selectie van de klanten onze opgedane ervaring.

VSDV
Van Straalen de Vries, het transportbedrijf uit Zwaagdijk, is de afgelopen jaren snel gegroeid. Door de jaren heen hebben ze zich ontwikkeld tot dé vervoerder van ondernemend Nederland. Met een modern wagenpark dat bestaat uit ruim 600 trekkende voertuigen kan er gesproken worden over een grote onderneming. Tailor & Stitch mocht voor VSDV nieuwe bedrijfskleding ontwerpen en ontwikkelen.
Firemen Dakar Team
De Dakarrally spreekt al jarenlang tot de ultieme verbeelding. Deze rally is een ware uitputtingsslag voor mens en machine. Het was voor Tailor&Stitch daarom ook een mooie kans om teamkleding voor het Firemen Dakar Team te mogen realiseren. De kleding van Tailor & Stitch zou blootgesteld worden aan extreme omstandigheden. En niet zonder succes, onze bedrijfskleding kwam uiteindelijk als 9e over de finish!
Portena
Als 1 van de grotere transport- en warehousespecialisten van Nederland wilde Portena dat hun personeel dit met hun kleding ook uitstralen. Wij hebben daarom een uitgebreide collectie ontwikkeld die aansluit op de huisstijl van het bedrijf. Omdat de dragers actief werk verrichten, moet de kleding erg comfortabel zijn. Ook aan de zichtbaarheid is gedacht, door op elk item reflectie stripings aan te brengen zijn de medewerkers van Portena altijd goed zichtbaar. De nieuwe bedrijfskleding is goed ontvangen bij de werknemers.

Klantenreview
Ziet er netjes uit en voor veel medewerkers is het ook dat ze nu bij ‘’Portena” horen. Saamhorigheid!! Heel belangrijk! Onderweg “herkennen” de chauffeurs elkaar mede door de bedrijfskleding. Ook in het warehouse is uniformiteit belangrijk, de externe chauffeur die komt laden/lossen weten wie ze moeten aanspreken!
Al met al een juiste beslissing!
Klaske Portena

AB Transport
AB Texel Group is een overkoepelende organisatie (van AB Texel, AB Butter en AB Texel Fresh Transport) en is in januari 2016 opgericht. Voor deze overkoepelende organisatie is een nieuw logo ontwikkeld met de kenmerkende kleur blauw. De groene stip vormt de verbinding tussen de drie bedrijven. Bij een nieuwe huisstijl hoort ook nieuwe bedrijfskleding. Tailor & Stitch heeft een brede collectie ontwikkeld geheel passend bij de huisstijlkleuren en bij alle facetten binnen deze organisatie.
Guse
Tailor & Stitch heeft een mooie kledinglijn ontwikkeld voor het Duitse transport bedrijf Guse Transport & Logistik. Het heldere blauw uit hun logo als basiskleur gecombineerd met stijlvol donkergrijs en reflecterende zilveren stripings, zo zijn de chauffeurs van Guse overal te herkennen.
Tielbeke
Tailor & Stitch heeft voor transport, distributie en warehousing-bedrijf Tielbeke een volledige special collectie ontwikkeld die aansluit bij de huisstijl. Het is van groot belang dat de kleding comfortabel draagt om zowel gebruikt te worden bij het laden en lossen, lange ritten en in het distributiecentrum. Het t-shirt is tevens gemaakt van 100% gerecycled PET polyester. Met deze methode worden PET flessen gerecycled tot polyester. Deze PET flessen worden normaliter naar een stortplaats gebracht waar ze schade aanrichten aan de natuur. Tijdens de productie van gerecycled PET Polyester is er minder lucht, water en bodemverontreiniging dan tijdens de productie van niet- gerecycled polyester.