HVS Dredging Support
HVS Dredging Support is gespecialiseerd in het ondersteunen van bagger-, offshore-, en hernieuwbare energieprojecten wereldwijd. Voor 1 van hun boten de ‘Zwerver ll’ hebben zij een mooie softshell jas laten ontwikkelen. Vanuit Harlingen varen onze jassen de hele wereld over.
Forestwave
ForestWave is een jonge rederij die volledige service, zoals charteren, operaties, projectontwikkeling en verkoop en aankoop aanbied. Voor de bemanning wilden zij graag een volledige collectie laten ontwikkelen. De items in de collectie zijn een combinatie van ‘specials’ en Thirtyfour. Voor de kleuren hebben we stijlvol donkerblauw aangehouden en voor de veiligheid hivis geel toegevoegd. Op alle artikelen hebben we reflectie stripings aangebracht zodat de bemanning ook in het donker goed zichtbaar is.
Redwise
Redwise is de specialist in een unieke markt: ship delivery, het op eigen kracht uitbrengen van schepen. Voor Redwise hebben we een Thirtyfour jas geproduceerd in de kleuren donkerblauw met rood, op deze jas hebben we diverse logo’s toegevoegd.