KPN

KPN-medewerkers in een nieuw, duurzaam jasje

Ongeveer twee jaar geleden deden regiodirecteur Carlo Tempelaars en projectleider Michelle van Minnen een eerste uitvraag voor nieuwe bedrijfskleding voor KPN-monteurs bij vier leveranciers. Elke leverancier deed een collectievoorstel voor zowel duurzame kleding als niet-duurzame kleding. De keuze voor zowel voorstellen in een niet-duurzaam materiaal, als duurzaam materiaal, had te maken met de twijfels over het draagcomfort.

Om die reden is er een draagtest uitgevoerd. Een aantal weken werd de kleding in duurzame rPET kwaliteit uitvoerig getest. rPET is een materiaal die gemaakt wordt van oude petflesjes. De flesjes worden gesmolten en er worden nieuwe garens van gesponnen. De duurzame voorstellen deden qua draagcomfort niet onder voor de katoenen kleding. Uiteindelijk is ons voorstel in samenwerking met Profimex bedrijfskleding beoordeeld tot zeer goed/ uitmuntend.

In samenwerking met Profimex bedrijfskleding hebben we een prachtige collectie ontworpen voor KPN Retail medewerkers en monteurs. Eind 2022 gaan we deze nieuwe collectie uitleveren.

Lees hier het uitgebreide verhaal.

Meer weten over onze KPN collectie?